Årskavalkade

 

Starten på året 2012 var preget av hektiske forberedelser til Gave & Interiørmessen på Lillestrøm. Høst og vinterkolleksjonen skulle presenteres og vi møtte en mengde entusiastiske fremtidige forhandlere!

Messe på Lillestrøm
Vår fantastiske stand på Gave & Interiørmessen på Lillestrøm

Med varebil fullastet av kjoler, rekvisitter og slitne, men veldig fornøyde tulip&tatamoer, gikk turen videre til Motemessen i København. Med god hjelp fra tulip&tatamos bestevenninner, kombinerte vi jobb med mange boblende hyggestunder!

CLIFF
Utenfor Bella Center i januarkvelden på Motemessen i København

I butikken i Pilestredet gikk kjolelivet sin vante gang. Vi innførte vaffel-lørdag. Ingen tvil om at prøving av kjoler forbrenner en del kalorier og da trenger man litt påfyll…

Kjole med vaffel
Vaffellørdag i butikken

Kvinnedagen går ikke upåaktet hen hos oss…

8. mars markeres med en tulipan
8. mars markeres med en tulipan

Vi er stadig på kjoleturné! Det er fantastisk å møte kvinner med like stor pasjon for kjoler som det vi har. I 2012, lastet vi en togkupé full av kjoler og var innom koselige Lillehammer, hjemme hos Ane. Senere tok vi flyet over til Stavanger, videre til Egersund og med hjelp av tulip&tatamos bestevenniner fikk vi med oss romantiske kjoler, tøffe kjoler, klassiske kjoler og kjoler med godt humør! Tusen takk til vårt herlige vertskap Toril og Tove Sofie.

Jorunn på vei til kjoleturné i Egersund
Quiz; hvilken koffert tilhører Jorunn?
Hjemme hos Tove Sofie i Egersund
I posen har Ellen kjole som står til stolen. Forresten! Hun har jo på seg kjole som står til stolen!

Raufoss ble neste stopp på vår turné. Hege og hennes herlige mamma stilte opp  med all verdens deiligste kaker og nytraktet kaffe. Et stort partytelt ble plutselig til et lite tulip&tatamo univers.Det var mange glade damer innom som ruslet ut i verden med tulip&tatamo pose fyllt med både en og to kjoler!

Turné på Raufoss
Turné på Raufoss
Tre glade tulip&tatamo-damer
Fantastiske gode hjelpere og kakebakere 🙂

Vårmarked! Endelig titter krokusen og solen frem og tulip&tatamos hyggelige bakgård kan gjøres om til bakgårdskafé med salg av tulip&tatamos vintagekjoler og fine småvarer.

Etter en lang markedsdag var det noen som lot seg friste til en liten lur blandt myke puter
Etter en lang markedsdag var det noen som lot seg friste til en liten lur blandt myke puter
Line og Katarina i bakgården på vårmarkedet
Ingen tvil om at Line & Katarina trives med både prikker og blomster

Når gradestokken er på pluss, begynner vår og sommerkjolene å dryppe inn i butikken. Mange glade jenter ropte hurra(!) når de fant seg kjole til 17. mai.

Snøsmelting og fuglekvidder gjør at vårbrudene våkner til liv og bestiller kjole hos oss. Det synes vi alltid er ekstra hyggelig 🙂

tulip&tatamo brud
tulip&tatamo brud

Vår og sommer er alltid preget av prikker, her en variant med «bomber».
Kjole med bomber

Via vår butikk, eller på sosiale medier, møter vi stadig kvinner med kjolepasjon, så i mai, tok vi steget ut i blogg-verden og lanserte vår egen blogg om kjoler og sånnt…

I begynnelsen av juni hadde vi vårt legendariske sommermarked! Når vi har marked, jobber vi alltid intenst med å designe et stort knippe av helt unike «one-of-a-kind» kjoler. I tillegg vil du alltid finne noen ekstra gode tilbud. Og i vår hyggelige bakgårdskafé, bød vi også på gratis minikonsert med Andrea Rydin Berge.

Vårt årlige sommermarked
Vårt årlige sommermarked
Line og Katarina klar for sommermarked
Line og Katarina klar for sommermarked

Etter marked er det som regel ganske tomt i butikken, så da designer vi nye, unike kjoler og hvem ønsker seg ikke en prinsessekjole?

tulip&tatamos prinsessekjole
tulip&tatamos prinsessekjole

Sommeren nærmer seg, og i håp om at solen skal titte frem, er det fristende å bruke myke sukkertøyfarger!

Sommerskjørt fra tulip&tatamo
Sommerskjørt fra tulip&tatamo

…og med de lette bomullstoffene vi bruker i sommerkolleksjonen, er det lett å få plass til mange tulip&tatamo-kjoler i kofferten…

kjole med prikker
Med tulip&tatamo i kofferten
lilla kjole tulip&tatamo
Her er svaret på quizen! 🙂
fest
Sommerfest

Fest er gøy og fest er viktig! På årets sommerfest i Ellens hage, skålte vi i med alle tulip&tatamos hjelpende engler og feiret et feiende flott år så langt…

Myk sommerkveld
Myk sommerkveld i hagen til Ellen

Etter en sommer med skiftende skydekke, er vi tilbake i hverdagen og en spennende høst!

Skyer på kjole i nærbilde
Vinden har tatt fatt i skyene på kjolen

Først og fremst venter vi i spenning på leveransen av høstkolleksjonen, men i mellomtiden har vi jobbet med neste års sommerkolleksjon. Alle skisser og prototyper er klare og nå er det bare noen gode bilder som mangler. Mens høsten er i anmarsj har vi fotoshoot i regnvær – det beste utgangspunkt for godt lys, sier fotograf Øystein Thorvaldsen.

Fotograf med medhjelper
Fotografen med fotoassistenter Line og Karine

I slutten av august er vi igjen på Gave & Interiørmessen, denne gangen for å presentere vår/sommerkolleksjonen 2013. Responsen er upåklagelig og vi gleder oss oss over å møte blide forhandlere igjen.

Sommerkolleksjon
Høsten i full anmasj, men tulip&tatamo tenker på neste sommer…

Årets Moteuke og messer er over. Og plutselig er de der, alle eskene som kommer den lange veien fra Kina. Eske på eske fyllt av tulip&tatamos høstkolleksjon. På med treningstøy! Her gjelder det å få eskene i hus og ikke minst pakke og sende kjoler til alle våre forhandlere som venter spent.

Kjoler i pappesker
Esker fullstappet av kjoler og annet gøy!
Josefinekjole fra tulip&tatamo
Høstens kolleksjon er ankommet. Her er Josefinekjolen!

Vi har knapt nok pakket og sendt ut siste eske, før den lenge planlagte «superlørdagen» er over oss! Vi har planlagt en liten happening for å lansere den nye høstkolleksjonen i butikken, med servering av kaffe og hjemmebakst og ikke minst også å kunne by på helt unike høstkjoler!

Kunde på vei ut av butiken med to poser
På vei ut fra butikken med to poser fulle av mykt godis!

Bladene på trærne som en gang var grønne er nå blitt gule, røde og mange faller sakte ned mot marken. Nå er virkelig høst og vinter rett rundt hjørnet. Med høsten kommer trangen til å få seg en ny ullkåpe. Vi har designet noen «one-of-a-kind» kåper, mens vi venter på leveringen av vinterkolleksjonen.

Kåpe fra tulip&tatamo
Kåpe fra tulip&tatamo

Endelig er vinterkolleksjonen i hus og klar til å sendes ut i vårt langstrakte land.

Olivia kåpe fra tulip&tatamo
Olivia kåpe fra tulip&tatamo

Herlige ullkjoler i forskjellige varianter, her representert med en ermeløs sølvspiraldekorert kjole.

Høsten grå ermløse kjole med spiral
Kjole i strikket tovet ull

Vår klassiker, isprinsessekåpe oppkalt etter Norges skøyteprinsesse Sonja!

Vinterens isprinsessekåpe
Vinterens isprinsessekåpe

I november reiste designerne over til Kaunas i Litauen. Både for å få inspirasjon på det rikholdige stoffmarkedet og for å sjekke ut produksjonsmuligheter. Her traff vi dyktige fagfolk og fikk omvisning på forskjellige fabrikker. Vi gleder oss til å sette igang ny produksjon!

maskin som broderer
Katarina foran den lange rekken med broderimaskiner

Og plutselig er november over og det er tid for vårt årlige , tradisjonsrike julemarked! Som vanlig har våre dyktige sydamer på systuen i Oslo, bidratt til at det bugner i butikken av helt unike kjoler, kåper og skjørt! Og som alltid, har vi mange gode førjulstilbud og koselig kafé i bakgården. Det er alltid hyggelig å se igjen gode, gamle kunder og ikke minst treffe alle de som har tatt turen innom oss for første gang 🙂

tulip&tatamos årlige julemarked
tulip&tatamos årlige julemarked

Julen er over oss og tiden kommet til å ønske alle sammen en riktig god jul!

God jul fra tulip&tatamo
God jul fra tulip&tatamo

Gjennom høst og vinterhalvåret har designerne Line og Katarina latt seg inspirere og jobbet flittig meg skisser og satt nye ideér ut i livet. Nå er vi spente på å se prototypene til de forskjellige designene og vi gleder oss til å presentere neste vinters kolleksjon på Gave & Interiørmessen på Lillestrøm i slutten av januar og på Moteuka i februar.

Designer i arbeid i København med skisseblogg og kaffe

Designer i arbeid i København med skisseblokk og te

Vi takker alle dere som har fulgt med oss i året som har gått og håper at 2013 blir både lyst og skinnende!  tulip&tatamo suser inn i et nytt og spennende år og det har vi lyst til å dele med dere…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s